Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η Μουσική της Προσευχής

 

Τομάτας 7.

Οδηγός Αντιμετώπισης ΓΕΝ.Ε.






Τομάτας > 1. > 2. > 3. > 4. > 5. > 6. > 7.
 > 8. > 9. > 10. > 11. > 12.

Μα, τι άλλο του θύμιζε εκτός από το νοσταλγικό; σκεπτόταν ακόμη ο Μαέστρος.

Είχε ήδη τοποθετήσει στην προκαθορισμένη θέση τον ειδικό πομπό σήματος παρουσίας και προσάρμοσε στον ιματισμό του τον Εξομοιωτή Ανθρωπίνου Σώματος - «ΕΞ.Α.ΣΩΜ.» (ο οποίος οφείλουμε να αναφέρουμε πως δεν είναι και τόσο τέλειος) και τον ενεργοποίησε.

 Οι προσπάθειες της Ελληνορθόδοξης Επιστημονικής Αδελφότητος - «ΕΛ.Ε.Α.» ενώ σε ότι άλλο κατασκεύασαν είχαν 99,7% επιτυχία και πρακτική εφαρμογή του αρχικού θεωρητικού σχεδίου, στον ΕΞ.Α.ΣΩΜ. αν και χρησιμοποίησαν τις τελειότερες θεωρίες και πρακτικές εφαρμογές των μαθηματικών του χάους, δεν κατόρθωσαν να υπολογίσουν και να προσομοιώσουν με την απαιτητή ακρίβεια 99,3% την «βιομετρική υπογραφή», δηλαδή το χάος του ρυθμού επαναλήψεων των συνδυασμένων βιομετρικών δεδομένων του ανθρωπίνου σώματος, τα οποία εξετάζουν οι ιατρικές απολήξεις του ιματισμού για να βεβαιώσουν την μη απέκδυση.

Έβγαλε το κυρίως ένδυμα, ξέροντας ότι έπρεπε να το ξαναβάλει σε 7 ώρες, καθώς 7 ώρες χρειάζεται ο μικροϋπολογιστής για να διαπιστώσει την εξομοίωση και να αναφέρει ψηφιακά στον ΓΕΝ.Ε. «μη εγκριτέα - παράνομη» απέκδυση του ιματισμού, προτείνοντας ανάλογη ποινή.

Το 35ωρο εφαρμόστηκεΠάντως, ούτως ή άλλως σε 7 ώρες έπρεπε να πάει στην Αίθουσα Απασχόλησης - «ΑΙΘ.Α.», όπου για 7 ώρες "τροφοδοτεί" έναν υπολογιστή με διάφορα λογοστικά στοιχεία της επιχείρησης «Προϊόντα Υδρογόνου» της ΔΙ.ΚΥ.

Στην συνέχεια, 7 ώρες είναι για ανάπαυση. Αυτό επαναλαμβάνεται 5 φορές, ώσπου την τελευταία περίοδο επτάωρης ανάπαυσης, διαδέχεται δεκατετράωρη (14 ώρες) αργία.
 Επιτέλους το 35ωρο εφαρμόστηκε!


Κάθισε μπροστά στο γραφείο του και άρχισε να διαβάζει αυτά που κατέβασε κατά λάθος (ή μήπως έτσι νόμισε;) πριν λίγο καιρό από τον υπολογιστή της απασχόλησής του, κατά την διάρκεια μιας υπερφόρτωσης του δικτύου και τα είχε εκτυπώσει με εκείνο τον αρχαίο μικροεκτυπωτή - δώρο του Διαδίκτυου.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΓΕΝ.Ε.ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΩΝ
ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΓΕΝ.Ε.ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΝΩΣΕΩΝ
Συμπεριλαμβάνονται Διδαχές και Καθημερινές Προσευχές
εις τον Κύριον Ημών Ιησού Χριστόν,
εις την Υπεραγίαν Θεοτόκο
και εις Άπαντας τους Αγίους.
ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΥΠΟ ΜΟΝΑΧΩΝ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ
Παραλείποντας τον Οδηγό (καθώς τον είχε ήδη μελετήσει επισταμένως και διεξοδικώς), ξεκίνησε το διάβασμα από το πιο γλυκό, το πιο μελίρρυτο μέρος του βιβλίου (έτσι το αισθανόταν) τις Διδαχές και Προσευχές, τις οποίες κατ' αρχάς δεν μπορούσε να ερμηνεύσει επακριβώς, παρ' όλη την γνώση την οποία είχε για τις νοηματικές γλώσσες επικοινωνίας, απλώς γιατί «διάβαζε» μόνο την πραγματιστική υλιστική εκδοχή του κειμένου.

Η συνεχής ανάγνωση όμως και εκφώνηση των προσευχών τον βοήθησε πολύ στο να «διαβάσει» και πίσω από τα γράμματα την παραβολική πνευματική απόδοση του κειμένου, να διακρίνει ακριβώς την σημασία των λέξεων ως πρωταρχικά περιγραφικά εικονίδια των σκέψεων και να αποκαλύψει το εσώτατο νόημα της προσευχής.

Η αρμονία που ανέβλυζε από τις λέξεις και οι αντίστοιχες εσωτερικές δονήσεις που αισθανόταν ο Μαέστρος τον συνέπαιρναν και τον χαροποιούσαν. «Διάβαζε» την μουσική που υπήρχε στις λέξεις και αυτό το «άκουσμα» τον έκαιγε και τον καθήλωνε ... αλλά συγχρόνως τον εξάγνιζε και τον ξαναγεννούσε!

Κάποια παράμετρος δεν είχε υπολογιστεί στα Εργαστήρια Γενετικής της Διεθνούς Υπηρεσίας Υγείας - «Δ.Υ.Υ.» όπου είχε προγραμματιστεί το DNA του Μαέστρου και μεγάλου αριθμού άλλων ατόμων. Οι προγραμματιστές είχαν υπολογίσει αυτοί οι άνθρωποι θα είναι σχεδόν πανομοιότυποι. Και έτσι ήταν πράγματι. Αλλά από κάποιο χρονικό σημείο και μετά και πάντοτε συμπληρούμενου κάποιου ορισμένου χρόνου ηλικίας, αυτοί αφορμώμενοι από κάποιο τυχαίο γεγονός, ανέπτυσσαν πλέον δικιά τους προσωπικότητα με έμφυτη τάση στην εικαστική θεώρηση των πραγμάτων, στην νοσταλγικότητα και στην αμφιβολία σε οτιδήποτε καταφανές.

Στην περίπτωση του Μαέστρου η κατοχή του Οδηγού και η ανάγνωση των Προσευχών ήταν το τυχαίο γεγονός (όπως και σε πολλούς άλλους) που ελευθέρωσε την αμφιβολία μέσα του. Άρχισε λοιπόν να σκέφτεται και να θεωρεί διαφορετικά τα δεδομένα και τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα ζωής του. Ενώ οι εργαστηριακές μεθοδεύσεις του DNA του, τον είχαν κάνει απόλυτο και πραγματιστή, χωρίς τύψεις και ηθική διαταραχή για τις πράξεις του, τώρα επικρατούσε στην σκέψη του η μετάνοια και στην διαγωγή του η εγκράτεια.

Ο Μαέστρος συνέχισε την προσευχή, νοιώθοντας το κάψιμό της μέσα του!

(Συνεχίζεται)


Τομάτας > 1. > 2. > 3. > 4. > 5. > 6. > 7. > 8. > 9. > 10. > 11. > 12.

Άδεια Creative Commons

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου